top of page
glasvezel.png
Glasvezel voor het buitengebied

Na succesvolle initiatieven in andere streken heeft organisatie Glasvezel Buitenaf gemeend het ook in de gemeente Zevenaar te gaan proberen: een glasvezelnetwerk voor snel internet in het buitengebied. Op dit moment is men druk met het werven van klanten; ook bewoners van het buitengebied van Herwen hebben deze week een brief in de bus gehad. Als minimaal 50% van de adressen zich aanmeldt, kan volgend jaar al worden begonnen met de aanleg.

De bewoners van het buitengebied van Gelderland Midden en Zuid kunnen zich aanmelden voor een glasvezelabonnement bij één van de dienstaanbieders. Op 19 november 2018 is de deadline van de campagne en maakt Glasvezel Buitenaf bekend of minimaal 50% van de bewoners een abonnement heeft afgesloten. Is dit het geval, dan gaat men glasvezel aanleggen.

Dienstenaanbieders

 

De organisatie Glasvezel Buitenaf verzorgt de aanmeldingen en uiteindelijk de aanleg van de het netwerk. Het snelle internet wordt aangeboden door zgn. dienstenaanbieders. U hebt de keuze uit diverse aanbieders, die allemaal een ander aanbod hebben voor internet, TV en telefonie. In de brief die de bewoners van het buitengebied hebben gehad, zitten diverse folders van de dienstenaanbieders.

Komt u er niet uit? U vindt een online keuzehulp op http://www.helloworldglasvezel.nl

Informatieavond
 

Bent u geïnteresseerd in een aansluiting op het glasvezelnetwerk maar heeft u nog vragen? Glasvezel Buitenaf organiseert een informatie- en aanmeldavond op vrijdag 4 oktober a.s. in De Cluse. Vanaf 19:00u staat de koffie klaar. 

20180307_glasvezel.jpg
bottom of page